طرز تهیه پنکیک سیب زمینی با پنیر چدار

به گزارش علی بلاگ، شما کدبانوی عزیز که به دنبال دستور پخت غذاهای جدید و خوشمزه هستید حتما در ادامه این مطلب با موضوع طرز تهیه پنکیک سیب زمینی و پنیر چدار همراه ما باشید.

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی با پنیر چدار

به گزارش ، کیک تابه ای یا پنکیک (به انگلیسی:Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی تابه پخته می گردد. بیشتر پنکیک ها نوعی نان آماده محسوب می شوند. در هنگام پخت کیک تابه ای باید آن را در ماهی تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته گردد.

سیب زمینی آبپز کوبیده شده سه پیمانه

پنیر چدار (Cheddar) رنده شده دو سوم پیمانه

تخم مرغ یک عدد

آرد سه قاشق غذاخوری

پیازچه و شوید خرد شده دوقاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم سیب زمینی های پخته شده را کوبیده و اجازه می دهیم کاملا خنک گردد

سپس پنیر چدار رنده شده را به آن اضافه نموده (در صورت سرد نشدن سیب زمینی ها پنیر حین اضافه شدن آب خواهد شد)

تخم مرغ را در ظرفی با سه قاشق آرد و نمک هم زده تا مایعی خمیری شکل گردد

سپس به همراه پیازچه و شوید به سیب زمینی اضافه می کنیم.

در خاتمه روی میز کار را کمی آرد ریخته و دو طرف سیب زمینی هایی که گرد نموده ایم را با آرد آغشته می کنیم

و درون روغن و با حرارت کم سرخ می کنیم.

به علت وجود پنیر کاوری ترد و کریسپی با مواد میانی بسیار نرم و مذاب در پنکیک ها وجود خواهد داشت.

دوستان در خارج از ایران می توانند با تهیه خامه ترش و اضافه کردن شوید خرد شده.

نمک و کمی پودر پیاز سسی تهیه نموده و در کنار پنکیک ها سرو نمایند.

منبع: آکا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه پنکیک سیب زمینی با پنیر چدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک سیب زمینی با پنیر چدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید